Черноморец Балчик

Кметът на Балчик пред F24: Има шанс и да не влезем във Втора лига, очаквайте развръзка през следващия месец

Кметът на Балчик Николай Ангелов обяви пред FOOTBALL24.BG, че има вероятност отборът отново да не играе във Втора лига, както стана и през миналия сезон.

Тогава Черноморец отново спечели първото място, но в крайна сметка се отказа да се възползва от промоцията си и в крайна сметка това бе голямо разочарование за местните фенове.

Преди няколко дни отново говорихме с него и той обяви, че се очакват разговори с евентуални спонсори, но всичко ще стане ясно през месец юни.

"Към днешна дата няма яснота все още. Както ви казах и преди едва през юни месец може да има някаква развръзка. Има шанс и да влезем, и да не влезем. Всичко зависи от тези разговори. На мен лично ми се иска отборът да бъде във Втора лига. Все пак за втора поредна година завършваме първи. Ще видим какво ще се случи", обяви той.

"Ако влезем, то тогава нашата цел ще бъде да сме с един боспособен отбор, който да може да побеждава. Не искаме просто да кретаме, това не е нашата философия и цел. Не сме работили толкова дълго време, за да влезем и после просто да кретаме", обяви той.

Football24.bg Football24.bg

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK