Арда (Кж)

Топузаков привлече 10 нови в Арда

Елин Топузаков привлече 10 нови футболиста в състава на Арда, разкри Sportal.bg

 

Целта пред тима е промоция във Втора лига. Президентът на клуба Петър Пешев привлече за треньор Елин Топузаков. Спортен директор ще бъде Емил Кременлиев.

 

 

Именно Пешев и кметът на Кърджали - инж. Хасан Азис, който е съпричастен към клуба, ще изведат отбора за първа тренировка утре, от 10:30 на стадиона в Кърджали, след което спортно-техническото ръководство ще поеме нещата в свои ръце.

 

 

Арда ще проведе първия тренировъчен лагер в Кърджали, който ще бъде от 4 до 8 юли. Топузаков ще провежда двуразови тренировки. На 10 юли отборът заминава на подготовка в Банско, където ще отседне в комплекс "Пирин голф клуб". Лагерът ще продължи до 23 юли. Тренировките ще се водят в Разлог.

 

 

По време на подготовката тимът от Трета лига ще изиграе четири контроли. След като отборът се прибере в Кърджали са предвидени още две проверки. На 5 август ще се проведе официалното представяне на Арда. Междувременно стана ясно, че клубът е привлякал нов масажист. Неговото име е Иван Зотев.

 

 

Новите попълнения на Арда:

Вратар: Веселин Ганев (привлечен от Пирин Бл)

Защитници: Георги Кременлиев (привлечен от Етър), Илиян Гаров (привлечен от Оборище), Николай Димитров (привлечен от Оборище), Атанас Кръстев (привлечен от Миньор Раднево)

Халфове и нападатели: Владислав Мисяк (привлечен от Локомотив София), Атанас Чепилов (привлечен от Банско), Митко Плахов (привлечен от Етър), Вълчан Чанев (привлечен от Ботев Гълъбово), Димитър Алексиев (привлечен от Оборище)

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK