Банско

Изгониха бияча от Банско

Ръководството на Банско отстрани Христо Петров от отбора. Това се случи с пълното единодушие на управата след неприятните сцени, които се разиграха на стадион „Цар Самуил“ по време на мача срещу юношите на Лудогорец тази събота. Тогава на полувремето спарингът бе прекратен. Двата отбора нап-разно чакаха съдийската тройка, ръководена от благоевградчанина Благой Манов, да излезе за втората част.

 

 

Причината бе, че главният рефер е бил ударен от футболиста на „козлите“ Христо Петров, като при стълкновението е бил счупен и мобилният телефон на съдията.

 

 

 

„Това е поведение, което не е допустимо за спортист, за отделна личност, а така също и за футболист на Банско. Още по-лошото е, че това е рецидив за Христо Петров, който в първата контрола на нашия отбор срещу Беласица, когато отново имаше неприятни сцени с негово участие, след като посегна на противников футболист. Не е тайна, че нашият клуб разчиташе на Христо Петров за този сезон и определено се надявахме той да води нашето нападение. С поведението си обаче той не оправда доверието ни и поради тази причина е отстранен от тима, а така също е глобен“, коментира изпълнителният директор Крикор Румян.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK